Advertisement

Incendiu Turcia : Xcnvzcqu5tif4m / Acolo erau stocate in jur de 700.000 de tone de petrol.

Incendiu Turcia : Xcnvzcqu5tif4m / Acolo erau stocate in jur de 700.000 de tone de petrol.. Imagini de coșmar în turcia unde au izbucnit mai multe incendii de vegetație. Autorităţile din turcia au intervenit imediat pentru a salva persoanele aflate în pericol şi pentru a stinge focul, potrivit reuters. Acolo erau stocate in jur de 700.000 de tone de petrol. Imagini de coșmar în turcia unde au izbucnit mai multe incendii de vegetație. Televiziunile au prezentat imagini cu locuitori care alergau să se urce în maşini în timp ce străzile erau învăluite în fum, relatează reuters.

Incendiu la un alt spital din românia. Despre aceasta scrie hurriyet daily news. Cincisprezece elicoptere participă la stingerea unui incendiu masiv în regiunea manavgat din antalya, turcia, a declarat miercuri administrația provinciei turistice. 18 pacienţi şi cinci cadre. Televiziunile au prezentat imagini cu locuitori care alergau să se urce în maşini în timp ce străzile erau învăluite în fum, relatează reuters.

Yp1iyik30cnwim
Yp1iyik30cnwim from spotmedia.ro
Temperatura ajunge peste 40 de grade. Imagini de coșmar în turcia unde au izbucnit mai multe incendii de vegetație. Incendii masive de vegetaţie afectează zone din sudul turciei, în provincia antalya, iar autorităţile au decis evacuarea unor localităţi, afirmă surse citate de cotidianul. Fumul a ajuns până la hotelurile unde sunt cazați mii de oameni, în provincia antalya. Acolo erau stocate in jur de 700.000 de tone de petrol. În turcia, incendiile de vegetație iau amploare pe coastele mării egee și în sud, în antalya. Focare au izbucnit inclusiv pe străzile unei stațiuni, printre blocuri și sub balcoane. Incendiu la un alt spital din românia.

18 pacienţi şi cinci cadre.

Cincisprezece elicoptere participă la stingerea unui incendiu masiv în regiunea manavgat din antalya, turcia, a declarat miercuri administrația provinciei turistice. Autorităţile din turcia au intervenit imediat pentru a salva persoanele aflate în pericol şi pentru a stinge focul, potrivit reuters. 23 de persoane au fost evacuate. Imagini de coșmar în turcia unde au izbucnit mai multe incendii de vegetație. Oana pavelescu / 28 iul 2021 / 16:28. Fumul a ajuns până la hotelurile unde sunt cazați mii de oameni, în provincia antalya. În turcia, incendiile de vegetație iau amploare pe coastele mării egee și în sud, în antalya. 18 pacienţi şi cinci cadre. Citeste acum toate articole despre incendiu turcia pe digi24.ro Focare au izbucnit inclusiv pe străzile unei stațiuni, printre blocuri și sub balcoane. Incendiile din turcia au ajuns în antalia. Avem 2 stiri despre incendiu turcia. Patru persoane au murit în urma incendiilor devastatoare care au cuprins regiuni vaste din zona stațiunilor de pe coasta de sud a turciei și peste 180 de oameni au fost răniți.

Incendii lângă hoteluri din antalya video. Oficialii au spus că peste 60 de incendii au izbucnit în 17 provincii de pe coastele din turcia ale mării egee și mării mediterane în această săptămână. Televiziunile au prezentat imagini cu locuitori care se grăbeau să se urce în maşini în timp ce străzile erau învăluite în fum, relatează reuters. Fumul a ajuns până la hotelurile unde sunt cazați mii de oameni, în provincia antalya. Turcia se confruntă cu incendii de proporții, fiind semnalate mai mult de 60 de focare în 17 provincii care au ieșire la marea egee și marea mediterană.

Kybf6petqlaynm
Kybf6petqlaynm from media.blacknews.ro
Un incendiu a izbucnit în provincia antalya, în sudul turciei, un om a murit, iar cel puţin 60 au cerut ajutorul medicilor. Trei persoane au murit în urma unui incendiu forestier masiv care continua să ardă și joi, pentru a doua zi consecutiv, în sudul turciei, aproape de stațiunile turistice frecventate de români. Imagini de coșmar în turcia unde au izbucnit mai multe incendii de vegetație. Două dintre stațiunile preferate ale românilor, mistuite de flăcări. Avem 2 stiri despre incendiu turcia. Un incendiu de pădure din antalya se extinde către mai multe așezări din cauza vântului, anunță publicația hurryet. Incendii lângă hoteluri din antalya video. Mai multe localităţi, evacuate | stiridiaspora.

Fumul a ajuns până la hotelurile unde sunt cazați mii de oameni, în provincia antalya.

Un incendiu a făcut scrum mai multe hectare de pădure şi case în apropierea de atena, iar în turcia, în apropiere de antalya, mai mulţi români au rămas prizonieri în camerele de hotel după ce în apropiere de resortul lor pădurea a luat foc. Focare au izbucnit inclusiv pe străzile unei stațiuni, printre blocuri și sub balcoane. Incendiile din turcia au ajuns în antalia. Televiziunile au prezentat imagini cu locuitori care alergau să se urce în maşini în timp ce străzile erau învăluite în fum, relatează reuters. Europa trece prin foc şi apă. Un videoclip difuzat de ntv arată fum negru peste oraș în imediata vecinătate a clădirilor rezidențiale. Fumul a ajuns până la hotelurile unde sunt cazați mii de oameni, în provincia antalya. Fumul a ajuns până la hotelurile unde sunt cazați mii de oameni, în provincia antalya. Mai multe localităţi, evacuate | stiridiaspora. 18 pacienţi şi cinci cadre. Incendii masive de vegetaţie afectează zone din sudul turciei, în provincia antalya, iar autorităţile au decis evacuarea unor localităţi, afirmă surse citate de cotidianul. Imagini de coșmar în turcia unde au izbucnit mai multe incendii de vegetație. Flăcările au fost înteţite, miercuri, de vântul puternic.

Europa trece prin foc şi apă. Acolo erau stocate in jur de 700.000 de tone de petrol. Video trei persoane au murit în urma unui incendiu în sudul turciei. La polul opus, în italia, inundaţiile au făcut prăpăd în zona lacului como. Turcia se confruntă cu incendii de proporții, fiind semnalate mai mult de 60 de focare în 17 provincii care au ieșire la marea egee și marea mediterană.

Dkz Thialuuu7m
Dkz Thialuuu7m from www.ziuaconstanta.ro
În plus, țara se confruntă cu o căldură anormală: Europa trece prin foc şi apă. Video // incendii uriașe în două zone turistice din turcia. Un incendiu a izbucnit în provincia antalya, în sudul turciei, un om a murit, iar cel puţin 60 au cerut ajutorul medicilor. Focare au izbucnit inclusiv pe străzile unei stațiuni, printre blocuri și sub balcoane. Fumul a ajuns până la hotelurile unde sunt cazați mii de oameni, în provincia antalya. Temperatura ajunge peste 40 de grade. Mai multe localităţi, evacuate | stiridiaspora.

Peste 100 de persoane au necesitat evacuare, îngrijiri.

Imagini de coșmar în turcia unde au izbucnit mai multe incendii de vegetație. La polul opus, în italia, inundaţiile au făcut prăpăd în zona lacului como. Un incendiu a făcut scrum mai multe hectare de pădure şi case în apropierea de atena, iar în turcia, în apropiere de antalya, mai mulţi români au rămas prizonieri în camerele de hotel după ce în apropiere de resortul lor pădurea a luat foc. Patru persoane au murit în urma incendiilor devastatoare care au cuprins regiuni vaste din zona stațiunilor de pe coasta de sud a turciei și peste 180 de oameni au fost răniți. Incendiile din turcia au ajuns în antalia. Televiziunile au prezentat imagini cu locuitori care alergau să se urce în maşini în timp ce străzile erau învăluite în fum, relatează reuters. Autorităţile din turcia au intervenit imediat pentru a salva persoanele aflate în pericol şi pentru a stinge focul, potrivit reuters. Incendiu în orașul turistic antalya. Trei persoane au murit în urma unui incendiu forestier masiv care continua să ardă și joi, pentru a doua zi consecutiv, în sudul turciei, aproape de stațiunile turistice frecventate de români. Turcia se confruntă cu incendii de proporții, fiind semnalate mai mult de 60 de focare în 17 provincii care au ieșire la marea egee și marea mediterană. Oficialii au spus că peste 60 de incendii au izbucnit în 17 provincii de pe coastele din turcia ale mării egee și mării mediterane în această săptămână. Peste 50 de persoane au fost rănite în incendiile devastatoare din turcia, anunță presa locală.un incendiu din orășelul managwat din provincia antalya a provocat evacuarea a trei zone rezidențiale.toate excursiile în zonele din apropierea orașului antalya au fost anulate, scrie ria novosti.un videoclip difuzat de. Citeste acum toate articole despre incendiu turcia pe digi24.ro

Posting Komentar

0 Komentar